Steeds meer MOSKEEËN

WAAROM DEZE DATABASE??

gorinchem-suleymani-celebiTerwijl wij met zijn allen gefocust zijn op het gedrocht EU(zone) neemt het aantal islamitische nederzettingen in Nederland onrustbarend toe.

In alle delen van het land worden burgers in historische of nieuwe wijken plotseling geconfronteerd met de aankondiging dat er een gigantisch islamitisch centrum voor hun deur of in hun wijk zal worden gebouwd.

maassluis_-_yeniHet zijn tegenwoordig ook geen eenvoudige gebedshuizen meer maar ultramoderne multi-functionele islamitische ´fabrieken´ compleet met torenhoge minaretten. De gebouwen worden uitgerust met islamitisch onderwijs, islamitische bibliotheek, islamitische sportgelegenheden, vergader-zalen etc.

De tactiek van de islamitische (hoofdletter I vervangen door kleine i, Fub) kolonisatie is om zich op een centrale plaats in een authentieke of nieuwe woonwijk te lokaliseren en vervolgens invloed op haar omgeving zoals winkels, buurtverenigingen en scholen uit te oefenen.

Lees verder >>

h/t met een dikke gouden rand naar G.Deckzeijl

 

Comments zijn gesloten.

13 Comments on Steeds meer MOSKEEËN

  1. G.Deckzeijl // 06/02/2015 om 10:39 //

    Ja, handig hè, zo’n net-archief…

    Like

  2. Ghe ghe 😉

    Ja. toetssteen zit nu met een slimme meter in zijn huis, ze beweren hem niet aangesloten te hebben…
    Hij kwam er wat te laat mee helaas. Waar staan die linkjes ergens?

    Like

  3. G.Deckzeijl // 06/02/2015 om 14:34 //

    Hier: http://tinyurl.com/qxzyld7 (nb, zoeken tussen m’n comments)
    Toeststeen kan alsnog eisen dat die gluurder wordt vervangen door een
    analoog exemplaar. Dat moetie dan wel met een aangetekende brief
    doen, niet via de mail. In geval van een huurwoning kan hij ook de
    verhuurder erop aanspreken.
    Als hotemetoten roepen dat die gluurder een verplichting is, liegen ze dat ze
    barsten.
    Hier ook, plus een bepaling uit de wet zelf:
    http://tinyurl.com/by4bcso

    Like

  4. G.Deckzeijl // 06/02/2015 om 14:54 //

    ON TOPIC!
    R.Tetterroo, pvda*-wethouder te Gouda, lees: actief lid van de Nieuwe NSB, bakt ze andermaal
    bruin!
    https://ejbron.wordpress.com/2015/02/06/pvda-in-gouda-muur-om-school-om-moskeegangers-te-beschermen-tegen-vrouwen/
    *partij voor de allahschreeuwers of: Portemonee van de Ander.

    Like

  5. G.Deckzeijl // 06/02/2015 om 15:25 //

    Algemene oproep! Stem op 18 maart en ook daarna niet meer op de pvda.
    Die partij is 100% pro-islam.

    Like

  6. Republikein // 07/02/2015 om 01:35 //

    Vissen is leuk, deed het altijd vroegah!
    Fubar, is that you?
    http://circumnavigatormag.blogspot.nl/2007/11/fubar-its-time-for-farewells.html

    Like

  7. Nee nee. Maar ziet er wel leuk uit.

    Like

  8. G.Deckzeijl // 07/02/2015 om 09:08 //

    Wat heeft dat bootje met dit topic te maken..???
    Hadden we daar linkdump niet voor?

    Like

  9. G.Deckzeijl // 07/02/2015 om 09:15 //

    Hieristiedan!

    Like

  10. G.Deckzeijl // 07/02/2015 om 16:09 //

    Oriana Fallaci waarschuwde in haar bestsellers De Woede en de Trots en De Kracht van de Rede: moskeeën zijn broedplaatsen van haat tegen het Westen en terrorisme.
    Beruchte voorbeelden hiertelande: as-Soenah-haatbunker aan de Haagse Fruitweg 5 en de Al Fourkan-haatbunker in Eindhoven. Deze laatste schijnt in de aanloop naar 9/11 ook
    bezocht te zijn door zelfmoordpiloot M.Atta.
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/break_megamoskee_leiden_bezet.html
    Gooi ze DICHT, nu het nog kan.
    Zoniet, dan zie ik het ervan komen dat ze, net als in Gaza al jaren gebruikelijk is, als wapenopslagplaatsen worden gebruikt.

    Like

  11. Ellen Konne // 20/02/2015 om 16:22 //

    KAFIR en JIHAD!

    Moslims in Nederland noemen Nederlanders “Kafir” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Gelet op de benoeming “kafir”: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Een moslim is ten strengste verboden om culturele interactie met een “kafir” hebben, behalve pogingen tot bekering. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een vijand! De jihadisten die moorden in naam van islam, zoeken overal de “kafirs”. Door de Nederland betaalde imams prediken dat de jihad een plicht is voor alle moslims! Bijna alle activiteiten in de moskeeën zijn gewijd aan het bestrijding van deze “kafirs”. ‘Matig” genoemde Jihadistische islamisme is weer de meest succesvolle ideologie waardoor in Nederland geboren moslimjongeren een perspectief aangeboden krijgen! Het is dus geen toeval dat nu geïndoctrineerde kinderen voor de jihad kiezen! Het is ook verrassend dat in Nederland wonende Moslims, Nederlanders openlijk vijand noemen en tegelijkertijd zich als matig laten bestempelen! Ze dragen doelbewust provocerende kledij (hoofddoek, boerka etc…), geen Nederlandse TV, geen Nederlandse kranten. Voor vrijwel alle islamieten geldt alleen het woord van allah en dat zij alleen open staan voor jihadistische imams en houden zich strikt aan de anti-Nederlandse cultuur!

    Het ligt voor de hand dat de samenbindende kracht van de moslims erg groot is. De ‘gewone’ maatschappij moet er doorgaans weinig van hebben, en naarmate de maatschappij meer als vijandig wordt ervaren zullen de jihadisten hechter worden. Het gevaar van deze twee complementaire ontwikkelingen schuilt daarin het vermogen tot kritische reflectie op de duur volledig wegvalt. Oude garde maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten. Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van jihad.

    Elke ideologie kan bestreden worden met een alternatieve ideologie. De strijd begint altijd bij het gedachteplatform. Een middeleeuwse ideologie/cultuur kan niet bestreden worden met een steentijdperk ideologie. Politici en opiniemakers proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen (matig en goed noemen) om jihadisten te bestrijden! middeleeuwse islam kan niet bestreden worden met de lege hoofden van regeringleiders en opiniemakers die onafgebroken oproepen om islam te faciliteren. Hierdoor is de maatschappij in de ban van islamitische radicale ideologie, die zich baseert op een letterlijke uitleg van de Koran.

    Een keuze voor radicaal Islamitisch gedachtegoed is dan niet slechts een keuze voor een overtuiging of een geloof. Oude garde heeft geen enkele vooruitgang geboekt in het gebied van filosofie en wetenschap en heeft een mentale vacuüm gecreëerd, zodat nieuwe generatie moslimjongeren hun identiteit dan met het onderschrijven van dogma’s of denkbeelden van middeleeuwse toestanden:soldaten godsdienst, non-stop oorlog, polygamie, moskeen met de hoge minaretten etc…
    Nihilistische bewegingen van de jaren 60 die nu hun achterlijke beleid/filosofie dicteren, hebben uiteindelijk een “goed islam” uitgevonden die beter is dan de ISIS islam! Precies deze transformatie heeft het Europese zelfvertrouwen blijvend aangetast. Nihilisten van oude garde zijn niet beter dan de islamisten. Achterlijke opinie en beleidsmakers bieden dus niks nieuws, Jongeren die horen dat de islam en koran goed is, worden massaal jihadist/massamoordenaar!

    ISLAM VERDEDIGEN VERSUS JIHAD BESTRIJDEN!

    Het is een paradigma-probleem. 

    Terwijl er sprake is van een grote dreiging van jihadisten ‘die zich beroepen op islamitisch fundamentalisme als inspiratie’. Oftewel, op de koran, beweert oude garde, dat de islam als religie niet mag worden verward met islamitisch fundamentalisme als ideologie.
    Terwijl fundamentalisme simpelweg uit de islam voorkomt, propageert bestuurlijke macht dat islam en de koran geen voedingsbodem zijn voor de Jihadisten. Echter, zowel de religie als de ideologie zijn gebaseerd op de koran! 

    Hoe het handelen, de doelstelling ondermijnt.

    Oude garde heeft geen idee over de ontwikkeling proces van de islam, ze verdedigen niet de normen en waarden van het westerse cultuur als alternatief, maar blijven propageren dat de islam goed is! Lage intellectuele oefening en het verdediging van islamitische ideologie, maakt bestrijding van jihadistische gedachtegang onmogelijk. In Nederland geboren Moslims krijgen van oude garde te horen dat hun islamitische geloof/ideologie eigenlijk beter is dan de westerse ideologie. Onder de motto, “islam is goed. IS is niet goed”, worden kinderen gestimuleerd toch “de ware islam” te zoeken. Als gevolg, zien we razendsnelle groei van IS en andere Al-Qaeda georiënteerde bewegingen in Nederland.
    De meerderheid van de immigranten is islamitisch, soennieten die een steeds groter percentage van de bevolking van grootsteden vormen, worden ondersteunt in de naam van de democratie! Regeringsleiders proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen om jihadisten te bestrijden! Van indoctrinatie van onze kinderen op school, tot (beroeps)moslims in de politiek, tot het bouwen van moskeeën, tot het trainen van imams, tot het misleiden van de niet-islamitische burgers over de positieve bijdrage van islam aan de westerse gemeenschap. In plaats van politieke ideologie van de strijders te bestrijden, bestrijden de EU beleidsmakers kritiek op die ideologie zelf en wordt islam toch gefaciliteerd als een ideale ideologie/geloof!
    Soennitische /salafistische jeugd kiest uiteindelijk toch voor de Jihadisme, bovendien gaan ze meerderheid vormen in Nederland!

    In plaats van een eigen ideologie/ filosofie, eigen normen en waarden te verdedigen, onderwerpt politieke elite zich aan een vijandelijke ideologie en stelt dat de overheids instellingen moeten strijden tegen het fenomeen ‘Islamophobia’. Een term die is bedacht door de Salafistische islamisten, ten einde kritiek op islam mondiaal de kop in te drukken, terwijl in alle moslimlanden westerse ideologieën wettelijk verboden zijn! Vanuit corrupte instanties zoekt men inmiddels naar juridische mogelijkheden om kritiek op islam te verbieden en strafbaar te stellen. Zie, haatimams uit moslimlanden naar Utrecht, Rijswijk, Amsterdam, Rotterdam, Gouda! Klaarblijkelijk is de behoefte van de jihadistische massa hier aan zulke oorlog predikers groter dan wordt aangenomen.

    Opiniemakers en politici mogen zich dus niet kritisch uiten over islam, omdat dit het niet-bestaande fenomeen islamofobie stimuleert.

    Met Vriendelijke Groeten,

    Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E. Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born

    Like

Plaats een reactie