Alle Mohammedanen moeten verwijderd worden uit functies waarin ze ons land kunnen schaden

Alsmede uit functies en gebouwen en besturen en instituties en instellingen van waaruit ze ons land kunnen ondermijnen of van waaruit ze anderszins hun subversieve activiteiten kunnen ondernemen.

Bu8-jexCIAAom43

Het klinkt wat cru ja. Daar ben ik me van bewust. En tot tien jaar geleden had ik niet gedacht ooit zoiets radicaals te zullen zeggen. Toen wist ik dan ook nog niet wat islam inhield. En dat kortstondige bijvak ‘vergelijkende godsdienstwetenschappen’ dat ik inmiddels bijna dertig jaar terug gevolgd heb, heeft daar niet bij geholpen, noch de verspilde jaren die ik aan antropologie en niet-westerse sociologie besteed heb, vergelijkende wijsbegeerte mocht ook niet baten. We springen allemaal in de weide met gele madeliefjes en witte boterbloemen en zijn o zo blij want we zijn allemaal gelijk en sprookjesboeken zijn leuk en we hebben allemaal dezelfde God. En als het gras gedroogd is springen we in het hooi en doen daar iets met Liefde. Wil jij nog spacecake?

De wereld is lief en leuk. Nooit meer oorlog. Oorlog is vreselijk, laten we het er niet meer over hebben. Vies Bah. Shhhhht. Het bestaat gewoon niet. Alle Menschen werden Bruder, al werd er al niet veel Duits meer gesproken op de UVA in die tijd. Om het over Frans maar niet te hebben.

Berufsverboten. Bepleit ik dat? Ja. Ik vind het vreselijk. Ik vind het achterlijk, ik vind het barbaars. Ik ben ook opgevoed met het idee dat alle mensen gelijk zijn. Ik heb ook geen enkele aandrang andere mensen hun hoofd af te hakken vanwege het simpele feit dat ze moslim zijn. Ik ben ook nooit op het idee gekomen om ze een speciale moslim-belasting te laten betalen. De kopvoddentax vond ik een absurd voorstel, omdat ik vind dat hoofddoeken in Nederland niet toegestaan moeten zijn en verboden dingen belast je niet maar beboet je, of je neemt ze in beslag, maar je legaliseert ze niet middels belasting en ook niet om een discussie uit te lokken door denigrerend te doen. Het enige verschil tussen een hoofddoek en een burka is de hoeveelheid stof en ik wens ook geen burka’s in Nederland.

Het probleem is dat niet alle mensen gelijk zijn. Ook niet alle mensen zijn ‘goed’ (en dat veronderstelt dat we een gedeelde set waarden hebben en een enigszins gelijkwaardige moraal), sommigen zijn regelrecht ‘slecht’. Er zijn zelfs complete culturen wiens (afwezigheid van) moraal en waarden en grondslag diametraal tegenovergesteld zijn aan ‘de onze’. Als ik dat onderscheid niet mag maken, als ik niet mag zeggen dat een groene eskimo iets anders is dan een paarse neger, dan hebben we een elementair probleem. Discriminatie moet (kunnen). De uitleg staat onder de link…

Dat de islam niet verenigbaar is met de Westerse cultuur/beschaving/samenleving dat was al 1400 jaar bekend en dat is de afgelopen decennia bewust onderdrukt, niet onderwezen en uit het nieuws gehouden. Maar als met alles wat je onderdrukt, of het nou een vervelend puistje is of een moorddadige overtuiging, op een dag zegt het kaboem…. Je kan wel een vinger op de vulkaan houden, maar dat doet alleen maar pijn als die uitbarst. Dan brand je je klauwen, nogal. Beter erken je dat je met een vulkaan van doen hebt.

De islam is als een vulkaan. En als het hellevuur dat er in schuilt. Jarenlang werd al het gruwelijke nieuws gepresenteerd als onafhankelijke incidenten. Boko Haram, Al-Qaeda, Al-Shabaab, de Talibaan, Hamas, Hezbollah, 9-11, Madrid, Londen. Het had allemaal niks met elkaar te maken. En ook ISIS is een uitwas natuurlijk. Ammehoela, die zit net onder je ‘lijer’ zei mijn opa altijd, het heeft alles van doen met de islam.

ISIS is islam.

Eindelijk komt in beeld, een heel klein beetje, wat voor gruwelen er plaats vinden in naam van islam. De Yezidi zijn nu het onderwerp maar waarom niet de veelvoud aan vervolgde christenen? Ik kan alleen maar hopen dat de rest van Nederland en Europa de ogen opengaan bij dit soort gruweldaden, en dat dit algemeen gesupport wordt door soennitische moslims in Nederland. 73% is inmiddels een bekend getal en 20% van de moslims in Nederland zijn sjiieten en die zullen moord op hun geloofsgenoten niet aanmoedigen, dus is de rekensom snel gemaakt dat nagenoeg elke Nederlandse soenniet de meest gruwelijke moordenaars vereert. Er zijn geen gematigde moslims. Het is een sprookje. Net zo min als dat er een gematigde islam is.

En daarom moeten we Mohammedanen geen toegang, maar dan ook geen enkele, verlenen tot posities van waaruit ze ons land ten gronde kunnen richten.

yasmina

Ik kom tot dit stukje vanwege de uitspraak van twittermoslima Yasmina Haifa. Zij werkt(e) nota bene al jaren op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Screenen ze daar hun personeel niet? Blijkbaar niet voldoende, want het ging al eens eerder gruwelijk mis. In 2005 werd vertaler Ben A. veroordeeld tot 4,5 jaar cel voor het schenden van staatsgeheimen. Elsevier:

Informatie van de geheime inlichtingendienst AIVD is via de 35-jarige Ben A. onder meer terechtgekomen bij leden van de Hofstadgroep.

De rechtbank denkt zelfs dat A. expres bij de AIVD is gaan werken om toegang te krijgen tot staatsgeheimen. Als bewerker en vertaler van afgeluisterde gesprekken was hij direct betrokken bij het onderzoek naar de Hofstadgroep.

Hofstadverdachte Achmed H. kreeg van Ben A. een uitdraai van een afgetapt telefoongesprek van 5 augustus 2004. Die liet hij vervolgens lezen aan Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh.

We weten dus dat moslim-radicalen infiltreren in de veiligheidsdiensten. Je zou toch verwachten dat ze tien jaar later iets geleerd zouden hebben bij dat ministerie. Nou komt Yasmine op mij eerder over als een ‘total nutcase’ dan als staatsgevaarlijk. Een wat simpele moslima die de gangbare islamitische sprookjes gelooft. Ja gangbaar. De helehalve Arabische wereld gelooft het. Maar wat doet zo iemand op het ministerie van Veiligheid en Justitie?  Wel een activistische nutcase, want Yasmine is oprichtster van het Actiecomité Herstel van Vertrouwen en in die hoedanigheid organisatrice van een demonstratie in de Schilderswijk tegen de politie. Huh, iemand van het ministerie van Veiligheid en Justitie keert zich tegen de politie? Raaaarrrrrrr.

“De vrouw werkte bij het Nationaal Cyber Security Center en haar werk had rechtstreeks betrekking op het werk van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. In 2010 was Haifi naar eigen zeggen genomineerd voor de FNV Waardevol werk AWARD wegens behaalde resultaten op gebied van diversiteit bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.” (RTL) Wat is dat nou weer voor doorgeschoten hippiehobby, wat the hek moeten we met diversiteitsbeleid bij het NCTV? Die moeten terroristen vangen. Punt. Het is niet het theekransje van Femke Halsema en Hedy d’Ancona.

Er is toch wel iets problematisch aan de hand met de gedachtekronkel dat ISIS niets met islam te maken heeft.  Zelf zeggen ze van wel:

BuDp8T0CcAA8qx2

Hans Jansen en Afshin Ellian doen een poging het uit te leggen:

Jansen:

De islam beschikt over een theorie die deze onrust verklaart: het komt door de vijanden van de islam. Die besmeuren en bevuilen het mooiste wat mensen op aarde hebben: de islam.

Nu ziet en hoort ze over handelingen die, in haar optiek, niet goed zijn, maar die aan de islam en de moslims worden toegeschreven. Dit stelt haar voor een raadsel. Het axioma dat alles wat van de islam is, goed is, kan niet veranderd worden. Dus moet er iets anders veranderen. Doen we. Het zijn dan niet moslims die uit vrije wil, en conform de sharia, deze gruwelen plegen, maar sluwe jodenmensen hebben moslims hiertoe verleid.

Ellian:

De islam is de perfectie van alles wat er is gedacht en bedacht. Dit is het uitgangspunt van de islam.

Wat de islam voortbrengt, is dan noodzakelijkerwijs het beste op aarde: het volk van de islam (ummah), de wetten van de islam (sharia), en de oprichter van de islam (Mohammed). Dit geheel overtuigt de moslims ervan dat ze superieur zijn.

Derhalve kunnen nooit ernstige, wereldschokkende misdaden worden begaan door moslims in naam van de islam.

In feite voert ISIS de agenda van Mohammed uit. Maar dat mag niet gezegd worden van de Mohammed-aanhangers, de Mohammedanen. Daar zou de profeet misschien vies van kunnen worden, of misschien zou het tot Westerlingen doordringen waar islam voor staat en dat moet voorkomen worden zolang de Mohammedanen nog niet in de meerderheid zijn. Zelf had Mo er heel wat minder moeite mee om tot zijn enkels in Jodenbloed te staan. Dat de islam en zijn aanhangers schizofreen zijn blijkt wel uit het feit dat ze uit volle borst “khaybar, khaybar ya yahud, jaish muhammad saya’ud, Khaybar, Khaybar, O Jews, Mohammed’s army will return” lopen te blèren in Europese steden tijdens hun demonstraties en dat aan de andere kant twittermoslima Yasmina Haifa volop bijgestaan wordt op een gisteren opgerichte facebook-pagina. Telegraaf:

yasmin

Ik ben benieuwd hoeveel infiltranten deze voormalige PvdA-talentscout nog meer op strategische posities heeft geïnstalleerd. Het is tijd voor de overheid om wakker te worden. Ze moeten een spoedcursus islam volgen, zodat ze begrijpen waar we mee te maken hebben. Ze moeten weten wat jihad is, en sharia, en waar Hijra voor staat. Het is de hoogste tijd dat onze overheid beseft wat de implicaties van ‘het project‘ zijn. Ze moeten weten van het verschil tussen de Dar-el-Islam en de Dar-el-Harb. Dat laatste is het “huis van oorlog”, alle landen die nog niet onderworpen zijn aan islam. De enige reden dat Mohammedanen hier nog in relatieve vrede verblijven is dat ze  nog niet genoeg kritische massa bereikt hebben om opstanden en grootschalige onlusten te veroorzaken. Al laten de ontwikkelingen van de laatste tijd zien dat ze beginnen op te staan in Europa, de openlijke Jodenhaat galmt door de straten en synagogen worden aangevallen. Er zijn al vele kalifaten in Europa veel groter dan de Schilderswijk waar geen ongelovige of overheidsdienaar meer kan komen. Binnenkort zullen hele steden niet meer toegankelijk zijn, dan landsdelen en dan hele landen. De islam is op veroveringstocht, de Derde Jihad.

Het kan en mag niet dat we leden in de Tweede Kamer hebben zitten die op jihad wilden gaan.

marcouch

Hoe veel mede-Mohammedanen heeft deze taqiyya-ridder in ons midden gepositioneerd, en Aboutaleb? Van de islamitische heks uit Oost, Fatima Elatik, weten we dat ze fanboys van Osama Bin Laden aanstelde als beleidsmedewerker. Zelf denkt ze dat ze het goed gedaan heeft de afgelopen vier jaar ondanks de verdwenen 30 miljoen euries en alle andere miskleunen de ze op der naam heeft staan. Zelfreflectie kennen Mohammedanen niet.

faatmidden

Ambtenaren dienen ideologisch neutraal te zijn en Mohammedanen kunnen onmogelijk neutraal zijn. Zij kennen maar één loyaliteit en die is aan allah en zijn woestijnrover.

Onze overheid moet verplicht Oriana Fallaci lezen:

“In 1974 [Algerian President] Boumedienne, the man who ousted Ben Bella three years after Algerian independence, spoke before the General Assembly of the United Nations. And without circumlocutions he said: ‘One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.”

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Update 11-10-2014

Jihadist ronselt op Volkel

Comments zijn gesloten.

45 Comments on Alle Mohammedanen moeten verwijderd worden uit functies waarin ze ons land kunnen schaden

 1. G.Deckzeijl // 18/08/2014 om 07:10 //

  Hoef ik niks aan toe te voegen,SUPERIEUR LESMATERIAAL! Hoogstens een verwijzing naar de site van de onnavolgbare Antivenin en wel zijn topic De islam als veroveringsideologie.
  En niet alleen omdat de aanbidders van de verzonnen maangod op dit moment denken(…) dat ze in de meerderheid zijn…
  Daarnaast ben ik sowieso voor de invoering van een reli-taks.
  http://tinyurl.com/qfhz5rm
  Een voorbeeld: dus zodra zo’n islamitische grootbek roept dat allah hier de baas is, ff 1 miljoen euri aftikken.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 18/08/2014 om 07:18 //

  2014…
  Inmiddels zijn we zes jaar verder en vraag ik me af hoe de volgende percentages eruit zien.
  http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

  Like

 3. G.Deckzeijl // 18/08/2014 om 08:45 //

  Hier is die GROOTBEK die ik in m’n eerste comment noemde.

  Hij is ook te zien in een filmpje van het topic “Er dreigt een veldslag, etc”, deze site.

  Like

 4. Zijn er dan functies waarin ze geen schade kunnen aanbrengen?
  Zelfs achter de kassa hebben ze een doel/functie.
  Namelijk, bezig zijn met het project. (zonder link want die staat er al vaak genoeg vermeld) Als iemand het nou nog niet door heeft, dan ben ik bang dat dit ook nooit meer gaat lukken.
  Dat is ook de enigste reden dat ze hier zijn.

  Like

 5. G.Deckzeijl // 18/08/2014 om 11:41 //

  Ze willen de absolute MACHT, ze willen een totaal geïslamiseerde wereld, alleen dan is het “vrede”, dat is het doel van al die mentaal gestoorde* tapijtvreters.
  En de hoofddoek heeft slechts één functie, namelijk de zichbaarheid van de islam in het Westen opvoeren, dus ook in supermarkten, achter de balie van een ziekenhuis of gemeentebestuur, overal waar niet-moslims zijn.
  Een vrouwelijke Algerijnse minister zei het destijds zo:
  “De hoofddoek is een vlag die moslimfundamentalisten op het hoofd van vrouwen planten om daarmee het veroverde gebied te markeren.”
  (en die heb ik buiten alle andere info om onwetenden wakker te schudden, ook al tig keer op het net geparkeerd)
  *> http://tinyurl.com/cd8jbdn

  Like

 6. G.Deckzeijl // 18/08/2014 om 11:48 //

  Net gehoord op BNR… Vanaf 00:50
  Ruth v.d.Vlugt en Rob de Wijk van het Instituut voor Strategische Studies denken ook dat ze er verstand van hebben…
  http://www.bnr.nl/?service=player&type=archief&fragment=20140818123600300

  Like

 7. In C.A.R. en Ivoorkust riepen ze al een islamitische staat uit terwijl ze 15% van de bevolking uitmaakten, die cijfers zijn dus slechts een matige indicatie.

  Like

 8. jitskesez // 18/08/2014 om 22:50 //

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  nu dat er ISIS is, moeten alle ISISisten er maar zo gauw mogelijk naar toe.

  Like

 9. G.Deckzeijl // 19/08/2014 om 07:27 //

  Grensverleggende stelling: ISIS(schijnt nu opeens IS te zijn) is gevolg van westerse beeldcultuur.
  Mijn stelling: alle moslims in het westen zijn te beschouwen als infiltranten die goed weten wat het uiteindelijke doel van HET PROJECT is. Eén onderdeel daaruit: misleiding.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20140815_01218676

  Like

 10. G.Deckzeijl // 21/08/2014 om 09:58 //

  Tot zot voor woorden, hoe krijgtie het in vredesnaam verzonnen:
  Rob de Wijk, chef van subsidiespons hcss.nl* stelt voor om geradicaliseerde IDIOTEN die zich bij dat IS-UITSCHOT hebben
  aangesloten, na terugkeer te “monitoren”(kuch) en een baan(1) te geven…
  Hier is het laatste gedeelte uit dat BNR-interview, vanaf 02:50
  http://www.bnr.nl/?service=player&type=archief&fragment=20140821100500600
  *Haags Centrum voor Startegische Studies.
  Daar moeten ze nog veel leren, oa. dat de hoofdoorzaak van radicalisering NIETS te maken heeft met het linkse etiket polarisatie als wel met de inhoud van een ruim 1400 jaar oud, door geschifte kameelpiloten geschreven pak papier(2) tussen twee kaften, namelijk de koran. En nu ik het er toch over heb: islam werd uitgevonden om de begeerten van de profeet Mohammed te bevredigen.
  Bron: Wafa Sultan.
  Alle details via deze link: tinyurl.com/ozp82u7
  1) In 2004 werd bekend dat in moskeeën wordt opgeroepen om van een uitkering te leven om zodoende de staat schade toe te brengen.
  Alles in JIHAD IN DE POLDER door Siem Eikelenboom via deze link:
  tinyurl.com/oypkj96
  2) tinyurl.com/mzj8jex

  Like

 11. Ze moeten ook verwijdert worden.
  Het zijn spionnen die ons in ons rug aan zullen vallen.

  Like

 12. G.Deckzeijl // 21/08/2014 om 12:06 //

  Denk maar niet dat Cameron van plan is om dit stuk STRONT na eventuele terugkeer een baan te geven.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22990652/__Net_sluit_zich_rond_ISIS-maniak__.html

  Like

 13. G.Deckzeijl // 21/08/2014 om 12:28 //

  Eén reactie kan hier niet onvermeld blijven:
  …baard,rotkop, soepjurk, rothumeur, wapens…
  Die hou ik erin.

  Like

 14. G.Deckzeijl // 07/09/2014 om 08:11 //
 15. G.Deckzeijl // 08/09/2014 om 09:33 //

  Hij knielt 5 keer per dag voor z’n ruim 14 eeuwen geleden verzonnen maangod, zit in de 2e Kamer, zit daar enkel op basis van HET PROJECT, en hield vanmorgen tussen 09:30 en 10:00 op BNR weer prachtige verhalen over de haarvaten van de samenleving en het kapen van zijn geloof door de hobbyslachters van IS…
  Over wie heb ik ‘t..??? Daar kunt u nu naar luisteren.

  http://www.bnr.nl/?service=player&type=archief&fragment=201409080931001680

  Kapen van de veroveringsideologie islam is NIET mogelijk,
  Ahmed Marcouch, alleen de mentaal minder bedeelden
  slikken die taqiyya voor zoete koek.

  Like

 16. G.Deckzeijl // 10/09/2014 om 08:06 //

  Eén van de opdrachten aan moslims mbt HET PROJECT is het verwerven van sleutelposities binnen westerse bestuurslagen.
  Hier is het zoveelste bewijs:
  http://www.rotterdam.nl/contactwethoudereerdmans
  Zie verder de info achter deze link: tinyurl.com/ov4vpwn

  Like

 17. G.Deckzeijl // 19/09/2014 om 10:41 //

  Trap al die islam-infiltranten het land uit..!!!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/khoulani_pvde_isis_en_israel_2.html

  Like

 18. G.Deckzeijl // 20/09/2014 om 08:24 //

  Eis terugbetaling van de genoten belastingopbrengsten, neem ze de Nederlandse paspoorten af, verklaar ze tot persona non grata en trap ze over de grens. Wegkijken is uiterst funest.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23104800/___Fraude_anti-jihadprojecten___.html

  Like

 19. G.Deckzeijl // 21/09/2014 om 21:48 //

  Like

 20. G.Deckzeijl // 26/09/2014 om 07:28 //

  Ewoud Butter van republiek allochtonië is naar het zich laat aanzien ook bekeerd. Hij gelooft in ieder geval heilig in de wijdverbreide taqiyya annex linkse leugen dat er zoiets bestaat als “de gematigde moslim…”.
  Jammer maar helaas, Ewoud: die bestaan niet, net zomin als dat er zoiets zou bestaan als een gematigde islam.
  Onthou de quote van Erdogan: er is islam en dat is het.
  (laatste alinea)
  http://www.parool.nl/parool/nl/30700/OPINIE/article/detail/3755080/2014/09/25/Moeten-moslims-nu-wel-of-geen-stelling-nemen-tegen-IS.dhtml

  Like

 21. G.Deckzeijl // 26/09/2014 om 07:44 //

  Like

 22. G.Deckzeijl // 27/09/2014 om 16:01 //

  Duurbetaalde infiltrant doet weer ’s van zich spreken.
  Goed gezien, Marcouch! Nederland wil niks met dat niet alleen 5 X daags door jou aanbeden woestijngeloof te maken hebben.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23132870/__Rechtsstaat_uitdragen__.html

  Like

 23. G.Deckzeijl // 28/09/2014 om 11:34 //

  Politieke biografie van een infiltrant en hij is NIET de enige.
  http://www.thepostonline.nl/tag/marcouchbio/

  Like

 24. G.Deckzeijl // 11/10/2014 om 13:31 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant, onthou dat maar voor de toekomst, Piet Hein Donner!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23189444/___Vraag_moslim_niet_afstand_te_nemen_van_IS___.html

  Like

 25. G.Deckzeijl // 15/10/2014 om 05:28 //

  E ik blijf het me afvragen wanneer de dag aanbreekt dat dit land eindelijk in de gordijnen vliegt, want hier is gvd het zoveelste bewijs van gesjoemel door zo’n verdomde allahschreeuwer, lees: infiltrant.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23202020/__Op_vakantie_van_zorggeld__.html

  Like

 26. G.Deckzeijl // 18/12/2014 om 20:18 //

  T.Elias valt uit naar Dion Graus:
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/12/18/felle-botsing-tussen-tweede-kamer-en-dion-graus/
  Ik heb Elias in duidelijke taal gemaild hoe ik over moslims en de toenemende invloed van de inhoud van dat eeuwenoude verzonnen VOD van hun denk.

  Like

 27. G.Deckzeijl // 23/01/2015 om 12:00 //

  Zolang ze het verdommen om ACTIEF de rotte appels(of dadels) binnen eigen achterban
  op te ruimen en het slechts bij een paar sporadische pseudo-prowesterse kreten blijft,
  zijn en blijven het voor mij gewoon infiltranten met één doel: de totale islamisering van deze wereld!
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3835648/2015/01/23/Mensen-gaan-per-pendelbus-naar-Raqqa-Waarom-zouden-we-ze-tegenhouden.dhtml
  Zie Het Project: tinyurl.com/ov43avh
  Zie Taysir: tinyurl.com/o5sk3ly
  Let op! A.Aboutaleb weet heel goed wat taysir inhoudt!

  Like

 28. G.Deckzeijl // 23/01/2015 om 12:23 //

  Nog zo’n infiltrant…
  De verhuizing zat in de planning en was toeval, kraait ze…
  Laten we dat maar op taqiyya houden.!
  http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/3835161/2015/01/22/Ex-Slotervaartdirecteur-Erbudak-Ik-ben-niet-naar-Turkije-gevlucht.dhtml
  Terug in de tijd. In juni 2010 vroeg ze zich af of ze ooit terugging…
  tinyurl.com/motj35x

  Like

 29. G.Deckzeijl // 25/01/2015 om 05:16 //

  Hoe vaak hij het (al dan niet in het openbaar) ook herhaalt:ik blijf zeer sceptisch, niet alleen vanwege HET PROJECT.*
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23598062/__Aboutaleb_herhaalt_woorden_in_moskee__.html
  *maar ook vanwege het fenomeen taysir….
  tinyurl.com/o5sk3ly
  …plus de inhoud van het stuk van D.J.Suurland, elders op deze site!

  Like

 30. G.Deckzeijl // 03/02/2015 om 11:59 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant.
  En B.Soetendorp heeft ook niks in de gaten.
  http://www.parool.nl/parool/nl/4060/AMSTERDAM-NIEUW-WEST/article/detail/3843407/2015/02/03/Accountant-waarschuwde-Erbudak-wel-hondderdduizend-keer.dhtml
  Zie verder onder de knop HET PROJECT in de header.

  Like

 31. G.Deckzeijl // 03/02/2015 om 12:13 //

  Correctie: het had Soetenhorst moeten zijn.

  Like

 32. G.Deckzeijl // 09/02/2015 om 10:57 //

  Zoveelste waarschuwing: iedere moslim in het Westen, al dan niet op een sleutelpositie, is een infiltrant! Iedere moslim-infiltrant wordt aangestuurd door HET PROJECT.
  Dat geldt ook voor Kuzu en Öztürk.
  Het is dus niet een kwestie van of maar van wanneer via de Sjuul- of Azijnbode bekend wordt
  dat dit land wordt overgenomen door de aanbidders van de verzonnen maangod.
  http://www.parool.nl/parool/nl/3587/POLITIEK-BINNENLAND/article/detail/3847611/2015/02/09/Ex-PvdA-ers-komen-met-nieuwe-partij-in-een-naar-Geert-Wilders-gevormde-wereld.dhtml

  Like

 33. G.Deckzeijl // 13/02/2015 om 18:30 //

  Zoveelste sleutelpositie verworven op basis van HET PROJECT:
  Turk volgt Maria van der Hoeven op. Zij was als EZ-minister in 2010 degene die het weigeren van de slimme energiemeter strafbaar wilde maken als economisch delict!!*
  http://www.telegraaf.nl/dft/23682508/__V_d_Hoeven_weg_bij_olieclub_IEA__.html
  *WEIGER DE SLIMME ENERGIEMETER!
  http://tinyurl.com/ne9fttv

  Like

 34. G.Deckzeijl // 21/03/2015 om 09:15 //

  Erg spijtig voor Rinus van Schendelen, maar A.Aboutaleb is niet alleen een soort imam.
  Hij is volledig ingevoerd in de ins en outs van HET PROJECT.*
  De opdracht een sleutelpositie binnen Westerse instituties te verwerven is hij in geslaagd.
  Een tweede ambtstermijn heeft hij afgelopen januari voor getekend.
  Aboutaleb is pertinent niet de enige moslim-INFILTRANT binnen de EU.
  http://www.volkskrant.nl/opinie/wacht-niet-langer-met-renovatie-politiek-bestel~a3918522/
  *klik de gelijknamige knop bovenin de webpagina aan.

  Like

 35. Bla bla bla. En als ultieme oplossing komen deze geestelijk uitgerangeerden dan met een “bingo” als oplossing. Als dat geen toegeven is dat je systeem verrot is.

  Like

 36. G.Deckzeijl // 21/03/2015 om 14:35 //

  Heb RvS vanmorgen gemaild.
  Ben benieuwd wat ik voor antwoord krijg maar ik reken op niks.

  Like

 37. G.Deckzeijl // 30/04/2015 om 07:06 //

  …tweederangs burgers..??? Moslims zouden tweederangs burgers zijn..???
  Vanwege een legitieme vraag op een poster.???
  Het moet gvd niet gekker worden. Al meer dan 1400 jaar zijn niet-moslims in de beleving van al die allahschreeuwers tweederangs burgers die, omdat ze niet in die verzonnen maangod geloven, naar believen over de kling gejaagd mogen worden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23987209/__Woede_moslims_om_poster__.html

  Like

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Jihadist ronselt op Volkel | Fubar
 2. ‘Opgelet! Jihadist solliciteert bij politie’ | Fubar
 3. Mohammedaanse politieagente hielp Parijse jihadi’s | Fubar
 4. Job Cohen verdedigt jihadistische infiltrante | Fubar
 5. Job Cohen verdedigt jihadistische infiltrante | De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: