Het kalifaat is een feit en de sharia ook

screenshot-44

In de I(slamitische) S(childerswijk) in Den Haag. Er was een aangekondigde vreedzame demonstratie waar toestemming voor verleend was en die zou door die wijk gaan om te laten zien dat het nog steeds deel van Nederland uitmaakt. De route was vooraf goedgekeurd door de daartoe geëigende instanties en er liep voldoende politie mee om de route vrij te kunnen houden. Dit in tegenstelling tot een aantal eerdere pro-ISIS en Hamas demonstraties. In Rotterdam werd de route ter plekke door de organisatie bepaald, omdat het stadsbestuur te laat in zag dat het toch niet zo’n fris idee was om bij een Joods monument te eindigen. Of er voor de ISIS demonstratie vorige week in de Schilderswijk een vergunning was betwijfel ik.

De realiteit bleek een andere te zijn. Een vergunning voor een demonstratie en een afgesproken route blijkt het papier niet waard te zijn waar het op geschreven is. De daar wonende moslims duldden geen ongelovigen in ‘hun’ wijk. En de politie boog voor de moslims. De Nederlandse politie weigerde Nederlanders de toegang op Nederlands grondgebied en sloeg ze weg. De Nederlandse overheid liet weer eens niets van zich horen. De moslims zijn de baas op straat en dat hebben ze laten zien. En ga er maar van uit dat ze de verstrekkende implicaties daarvan verdomd goed doorhebben. Ze zullen ongetwijfeld hun gebied uitbreiden en meer en meer hun islamitische wet gaan toepassen. Er wordt ze immers geen strobreed in de weg gelegd. Sterker nog, ze worden bijgestaan door onze eigen overheid. Er zullen de komende tijd vele kalifaatjes bijkomen. In Gouda, in Rotterdam, in Amsterdam, in Utrecht. De jihad is de fase van huis voor huis voorbij. De jihad is de fase van straat voor straat voorbij. De jihad is in de fase van wijk voor wijk. De volgende fase is stad voor stad. En wat daarna volgt dat willen we ons niet voorstellen.

Het Nos journaal van 17.00 uur, of was het 18.00 ach wat doet het er toe, wist te melden dat er een rechts-extremistische demonstratie was, of woorden van gelijke strekking. Op het journaal van 20.00 uur was iedere verwijzing weggecensureerd. Het is niet gebeurd. Mijn moeder, ja daar heb je haar weer, zal er nooit van weten. Alles is pais en vree, er is niks aan de hand. Nederland loopt keurig in de pas van de EUSSR, die de islamitische illegale immigratie in een stroomversnelling gegooid heeft. De leugen is de waarheid en oorlog is vrede. Er zullen allicht wat idioten meegelopen hebben met die demonstratie. Ex-PVV raadslid in Den Haag Paul ter Linden had een Israëlische vlag bij zich en hem werd gevraagd die te verwijderen. Van beide zijden naar ik las. Vreemd. Er liep iemand, eentje, met een Prinsenvlag, die Geuzenvlag van de Vader des Vaderlands wordt tegenwoordig een NSB vlag genoemd.

Dat doet er allemaal niet toe. Het punt is dat er toestemming was en ook voor de route en dat door het zelfverklaarde Haagse kalifaat de Nederlandse wet aan de kant werd geschoven en de Nederlandse politie hen assisteerde door de betogers rechtsaf te slaan (zie tweede filmpje).

Bij demonstraties van de pro-ISIS en Hamas aanhangers werden er hakenkruizen getoond en ook vandaag was de ISIS vlag weer zichtbaar. Dat zijn die lui die iedereen de keel doorsnijden en iedereen die het daar niet mee eens is ook nog een kogel door hun kop jagen. En voor de afwisseling kruisigen of stenigen ze soms iemand of graven een greppel om mensen levend in te begraven. Of ze hongeren ze uit en verdorsten ze. Alles volgens de grondwet van Timmermans. Vrouwen onder de 35 hebben een wat grotere overlevingskans, want daar hebben ze andere plannen mee. Die vlag was verboden bij eerdere demonstraties, maar bij de onaangevraagde  – en dus illegale –  tegendemonstratie vandaag tegen een wel aangevraagde demonstratie mocht die blijkbaar weer wel getoond worden. Dat er wederom soldaten van allah gemaskerd rondliepen werd ook nu weer getolereerd. De Nederlandse wet stelt niks meer voor. Piet Hein Donner hoeft niet te wachten tot er een islamitische meerderheid is om de sharia in te voeren. Hij is al ingevoerd.

Journalisten kunnen hun werk niet meer doen. Hun namen hoef ik hier niet te noemen en de linkjes naar DDS en GS zijn overbodig voor u. U heeft het al gelezen. Ze konden hun werk niet doen toen er slechts 7 politie agenten waren bij de pro-ISIS demonstratie en vandaag, terwijl er een halve legermacht aan uniformen aanwezig was, konden ze weer hun werk niet doen. De camera van de verslaggever van Zoom in TV werd vernield: “Pak die camera, Pak die camera.” De Telegraaf onderging hetzelfde lot. Frank Verhoef van DDS werd met naam genoemd. Ik vind het vreselijk om te zeggen en dapper als die is (jaja ik geef DDS lof) kan die toch maar beter oppassen. Hetzelfde voor Nanninga. Van Leeuwen werd bijkans gestenigd. Verfoei me maar dat ik een pseudoniem gebruik en dat u geen foto van mij op het internet zal vinden. Ik ben een anoniem lafbekje, ik geef het toe. Maar er is alle reden toe, want de moslims gaan los. Niet alleen in Irak. Ze zijn los.

En. Onze overheid heeft nooit ingegrepen. Ze heeft het laten begaan. Bewust of onbewust. Bij mij gaat het er niet in dat het onbewust is. Zo blind kan je niet zijn, ook niet als je in een witte villawijk woont. Het is doelbewust.

We weten allemaal wat er gaande is in Irak. Nou ja, allemaal? Maar zelfs het NOS-journaal kan er niet langer om heen om er zo af en toe over te berichten. Ze noemen het dan wel standaard extreme-islamisten of gebruiken een ander eufemisme. Maar ISIS = islam. Het is niet anders. Hans Jansen zei daarnet in Echte Jannen op radio één: “Als iemand mij één daad van ISIS kan tonen die niet in overeenstemming is met de sharia dan erken ik mijn ongelijk.” Dat kan niemand aantonen. ISIS = islam. Moord, verkrachting, barbarij en geweld. Dat is islam. Het is gelegitimeerd door hun duivelse geschriften die ze ten alle tijde hoger achten dan de door mensen gemaakte wetten. Onmenselijk… En hetzelfde tuig loopt hier rond en sympathiseert daarmee en als het ze zo uitkomt dan reizen ze even af naar hun Midden-Oosterse kalifaat om wat koppen op spietsen te steken en als ze even bij willen komen dan zijn ze weer op tijd terug om hun Nederlandse uitkering op te halen.

Dat is wat die moslims uit de Schilderswijk waar toch echt niks aan de hand is willen. Hoe lang denk je nog dat het duurt voor hier hetzelfde gebeurt? Als er niet ingegrepen wordt dan kunnen ze morgen beginnen. Ze zijn trouwens al lang begonnen. De criminaliteit/jihad tegen autochtonen is schrikbarend toegenomen. Van handtasjes-berovingen op weerloze oma’s tot gewapende berovingen op juweliers en geldkantoren. Ik ga niet overal een linkje aan vast plakken want de voorbeelden zijn genoegzaam bekend. Ook de seksuele jihad is in volle gang, het gaat van gehoer en gesis naar vrouwen tot verkrachting en loverboy-praktijken. Het is islam. En het is hier aanwezig en ze kunnen hun (on)gestoorde gang gaan.

Als ze bij wijze van spreken morgen een Joodse synagoge in Den Haag platbranden, komt Van Aartsen dan wel terug van vakantie? En als er nog 200 Joden in zaten? Gaat Timmermans dan lopen janken dat dit zo’n “goed land is.” Waar zijn jullie als het er toe doet? Niet! Nooit! Never! You are all as guilty as Hell. En krijgt mijn moeder dat te horen? Nee. Het kan gewoon zijn gang hebben.

Nederland heeft niks meer te zeggen in een islamitisch kalifaat in Den Haag. Dat is de bittere realiteit. Ze riepen de overwinning uit:

Knipsel

 

kopfoto is via Straatjournalist, sorry dat ik je foto gejat heb.

Tweets van vanmiddag vindt u hier.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.

23 Comments on Het kalifaat is een feit en de sharia ook

  1. Republikein // 11/08/2014 om 01:00 //

    Plizie heeft honkbalpetjes, geen knuppels.
    Groot schandaal.

    Like

  2. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:00 //

    Aanvullende info, want er zitten er altijd bij die er nog steeds de ballen
    van snappen:
    https://fubarbaar.wordpress.com/2014/07/31/islamitische-staat-in-schilderswijk-uitgeroepen-op-facebook/
    Tip voor Nederlanders die geconfronteerd worden met groepen schreeuwende, jurken- en BAARDdragende tapijtvreters:
    Schreeuw herhaaldelijk terug:
    WAAR ZIJN DE VROUWEN?
    ZZ TOP
    en…
    ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE

    Like

  3. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:01 //

    Dit bedoel ik dus:

    Like

  4. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:03 //

    En DIT ook:

    Neem een geluidsinstallatie mee.

    Like

  5. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:28 //

    Rutte, Opstelten, Teeven en niet te vergeten Jozias van Aartsen:
    jullie zijn pro-islamitische WATJES.!!
    http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3716264/2014/08/10/Wilders-stelt-Kamervragen-na-onlusten-IS-demonstratie.dhtml

    Like

  6. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:51 //

    Algemene oproep, alleen gericht aan alle autochtone Nederlanders:
    KOM IN ACTIE.
    Want anders zal de geschiedenis zich herhalen.
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3716005/2014/08/09/Zeventig-jaar-geleden-werden-23-Trouw-medewerkers-geexecuteerd.dhtml

    Like

  7. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:54 //

    En om ieder misverstand uit te sluiten:
    Wat ik op deze site parkeer is hoe ik erover denk.
    Feiten over bepaalde ongewenste ontwikkelingen hebben niks
    met racisme of discriminatie te maken.

    Like

  8. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 05:57 //

    Alle jihadisten oprotten uit Nederland.

    Like

  9. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 06:21 //

    Mededeling voor alle wegkijkers en naïevelingen in dit land:
    Dit is ook islam. Dit is wat dat GORE isis-UITSCHOT met u en uw kinderen van plan is.
    https://fubarbaar.wordpress.com/2014/07/26/isis-is/comment-page-1/#comment-5786

    Like

  10. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 06:39 //

    Don’t forget: not only in the USA they hate terrorists and bastards!*

    *speaking of which:
    … “and we’re letting these BASTARDS build mosques.???
    (Ann Barnhardt)
    tinyurl.com/lbs85x9

    Like

  11. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 06:43 //

    Vanaf 3:40

    Like

  12. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 06:50 //

    Het kan niet anders of M.Rutte is bekeerd. En hij is niet de enige…
    http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/7754-islamisering100814.html
    Onthouden: bekeerlingen zijn het gevaarlijkst.
    Maar we hebben één voordeel: bekeerlingen worden door moslims geduld maar NIET vertrouwd!!

    Like

  13. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 09:04 //

    Oproep! BOYCOT alle zaken waar hoofddoekdragers onderdeel van het personeelsbestand zijn.
    Hoofddoekdragers zijn infiltranten.
    Iedere moslim in het Westen is een infiltrant.
    Klik voor meer info in de header op HET PROJECT.

    Like

  14. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 09:55 //

    Zeer benieuwd wat voor houding die “wetshandhavers” daar zullen aannemen…
    http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/3716568/2014/08/11/Amsterdamse-christenen-demonstreren-tegen-ISIS.dhtml
    … kan het haast raden, en niet alleen gelet op de mentaliteit van E.v.d.Laan.

    Like

  15. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 17:00 //

    Drie(zo goed als zeker allahschreeuwers/tapijtvreters*) zitten vast voor
    openlijke geweldpleging. Twee anderen kregen een bekeuring voor belediging en één moet zich verantwoorden voor opruiing(1).
    Paar taakstrafjes, wedden?
    Als ’t aan mij had gelegen waren ze vandaag met de hele onaangepaste achterban gedenaturaliseerd, tot persona non grata verklaard en direct uitgezet, terug naar de zandbak.
    Maar nee hoor, ze mogen blijven.
    En waarom mogen ze blijven? Omdat een stel politiek correcte pinguïns achter een groene tafel het 7 kleuren in de broek doen voor dat islamitische uitschot, omdat ze wel eens (nachtelijk) “bezoek” zouden kunnen krijgen, ruiten ingegooid, brand gesticht, you name it.
    Want dat doen de aanbidders van de verzonnen “almachtige en genadevolle” allah en z’n onvolprezen pedofiele schoenpoetser mo
    als ze hun gestoorde zin niet krijgen. (waar kan ik BRAKEN?)
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22954061/__Nog_3_ISIS-arrestanten_vast__.html
    1)mededeling voor het pro-islam-bestuur in Den Haag en de rest van dit land: weet u wat pas echt OPRUIEND is in deze wereld?
    Die verdomde, 1400 jr. oude, verzonnen KLOTE-koran die GODVERDOMME in ons land onder de achterhaalde vrijheid van godsdienst valt, dringt dat tot uw simpele brein door of hoe zit dat.???
    *doorhalen wat niet wordt verlangd.
    Zo denk ik erover, dat is mijn mening, heeft niks met
    discriminatie, belediging(2) of racisme te maken.
    2) simpele zielen zonder juridische kennis verwijs ik met plezier naar deze info> tinyurl.com/mzljvg9

    Like

  16. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 17:55 //

    Waar de meeste tapijtvreters in deze wereld helemaal van in extase raken… (teiltje klaarzetten)
    http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=708

    Like

  17. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 21:26 //

    Alle moslimfundamantalisten oprotten uit deze wereld, te beginnen in de Europese Unie.

    Oproep!
    Negeer alle andere politieke partijen bij de eerstvolgende stemronde.
    Stem alleen PVV.

    Like

  18. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 21:27 //

    Foutje… moest fundamentalisten zijn.

    Like

  19. G.Deckzeijl // 11/08/2014 om 21:48 //

    Like

  20. G.Deckzeijl // 12/08/2014 om 08:10 //

    Bestaan er nog plekken op deze wereld waar “ze” geen rotzooi trappen?
    https://fubarbaar.wordpress.com/2014/07/02/the-5-pillars-of-islam/comment-page-1/#comment-5827

    Like

  21. G.Deckzeijl // 12/08/2014 om 09:55 //

    Nee, afwachten is inderdaad geen optie meer.
    Er is nota bene tijd genoeg geweest om al het overlastveroorzakende islamitische uitschot aan te pakken. Maar wat doen ze in dit land? Ze gaan ze pamperen, ze gaan GVD thee met ze drinken.

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3717127/2014/08/12/Afwachten-hoe-demonstraties-ontsporen-is-geen-optie-meer.dhtml

    Maw: iedere moslim die waar dan ook in dit land zeikt over een kalifaat, de “macht” van allah en soortgelijke pseudo-reli-SHIT, meteen met z’n hele onaangepaste achterban(die geheid dezelfde gestoorde denkbeelden hebben) denaturaliseren, tot persona non grata verklaren en definitief uitzetten naar het land van herkomst.
    Juridisch geharrewar over zgn “statenloosheid” is zinloos, omdat het gaat om dubbele paspoorthouders die bij geboorte een paspoort van het thuisland(bv. Marokko of Turkije) krijgen waarvan het verboden is afstand te doen.
    Simpel toch?

    Like

  22. G.Deckzeijl // 14/08/2014 om 13:03 //

    …vermoedelijk genocide….
    Het is niet te geloven: Hij weet dat duizenden niet-moslims, christenen en verder iedereen die niet gelooft wat dat isis-UITSCHOT gelooft als vliegen worden afgemaakt, zelfs levend begraven en dan waagtie het gvd óók nog om een (pvda)slag om z’n pseudosocialistische arm te houden.
    Stem weg die vent en z’n pvda-kliek bij de eerstevolgende verkiezingsronde!
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22966033/__Timmermans___Genocide_ISIS___.html

    Like

Plaats een reactie