Shariapolitie knielt voor islamitische terroristen

Imam van moskee in Evere aangehouden op verdenking van terrorisme

Dat is die pipo rechts op de foto, en die politiecommissaris die op zijn knieën ligt, dat is Bernhard Welten. Dat is de man die weigerde de wet uit te voeren.

Het is ook de man die:

Toen er in 2004 tumult ontstond over de hoge verhuis- en salariskosten die met de overgang van Welten van Groningen naar Amsterdam gepaard gingen, vergoelijkte Cohen dat nog met: „Het is de man die we moeten hebben.”

En voor de rest insinueer ik niks maar:

Op de tweede werkdag van de korpschef in Amsterdam werd Theo van Gogh vermoord.

De imam van de El-Tawba-moskee in Evere zit sinds begin juli in de cel op verdenking van terrorisme. De man was enkele maanden geleden al aangehouden en in verdenking gesteld maar was toen onder strikte voorwaarden vrijgelaten.

Geen Lees verder, want ik heb alles gejat, zo ben ik dan ook wel weer soms.
Ok, het stond op HLN >>

Welten: Koranfilm Wilders provocatie

AMSTERDAM – De komende film over de Koran van Geert Wilders kan door grote groepen moslims als een provocatie worden gezien. Daarvoor waarschuwt hoofdcommissaris Welten van de politie AmsterdamAmstelland. Welten is al in gesprek met buurtvaders en imams in Amsterdam om ongeregeldheden te voorkomen.

Lees verder >>

Ik schreef van de week al iets over sharia-politie, en ik vrees dat het alreeds waarheid is. En we hebben een minderheid van iets van 10% moslims. Maakt u zich eens een voorstelling van wat er de komende jaren gaat gebeuren. Waarom onderwerpen onze leidende figuren zich vrijwillig ? Dat is toch absurd. Willen ze soms ook 72 maagden en dat ze thuis op gezette tijden hun vrouw in elkaar kunnen rossen als ze protesteert ? Wat the heck is het dat in principe beschaafde mensen de kant kiezen van de onbeschaafden ?

Wat is er toch aan de hand dat we klakkeloos uitgeleverd worden ?

Houdt. eens. op.

Dit leidt tot oorlog.

Gepubliceerd op De Vrije Chroniqueurs >>

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Shariapolitie knielt voor islamitische terroristen

  1. G.Deckzeijl // 17/07/2014 om 05:05 //

    Oorlog zei je hè…
    Wanneer worden de aanbidders van de VERZONNEN maangod en z’n dito pedofiele schoenpoetser een bedreiging, niet alleen voor ons land?
    http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

    Aan iedereen die meent onze zwaarbevochten vrijheid opnieuw te moeten bedreigen: In het recente verleden hebben we met hulp van anderen en ten koste van vele slachtoffers op niet mis te verstane wijze afgerekend met degenen die ons hun gestoorde fascistische denkbeelden probeerden op te dringen.
    Reken erop dat we dat in de 21e eeuw met alle ons ten dienste staande middelen zullen herhalen.

    Like

  2. G.Deckzeijl // 17/07/2014 om 05:45 //

    Tussen 40-45 werkten veel politieambtenaren* mee met de bezetter,niet alleen om Nederlandse verzetstrijders, onderduikers e.d. op te pakken, maar ook aan de deporatie van onze Joodse landgenoten naar de diverse concentratiekampen.
    Nu hebben we een nieuwe vijand binnen onze landsgrenzen,nl. de islam. De geschiedenis herhaalt zich opnieuw.
    De collaborateur die u nu gaat zien werd nooit vervolgd, ondanks dat hij zich schuldig maakte aan een strafbaar feit: oproepen tot MOORD!

    *Zie het boek De Zwarte Politie 40-45.
    Zie het boek Dienaren van het gezag, De Amsterdamse
    politie tijdens de bezetting, G.Meershoek,
    ISBN 9055152234, Uitg.Van Gennep

    Like

  3. G.Deckzeijl // 17/07/2014 om 05:47 //

    Ik ga nog even door…

    Like

  4. Die cijfertjes zijn veels te optimistisch. Ivoorkust zowel als CAR werden door islamieten gegrepen terwijl die net aan 15% van de bevolking uitmaakten. Denk daar maar eens over na. En dan in samenhang met wat je nu all-over Europe ziet gebeuren. Het omslagpunt is veel dichterbij dan iedereen denkt. De islam beleeft een, heel onprettige, renaissance. En niet alleen in de traditioneel islamitische gebieden. Nee, wereldwijd.
    De vorige wereldoorlogen waren geen wereldoorlogen, dat waren lokale conflicten met inmenging van buitenaf. De islam is een globaal probleem.

    Like

  5. G.Deckzeijl // 17/07/2014 om 06:52 //

    Bedankt voor de les, maar ik was al een “paar jaar” op de hoogte.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Shariapolitie | Fubar

Plaats een reactie